Sluiten

Uitbreiding portfolio van de WEINIG group

Uitbreiding portfolio van de WEINIG group bij Van Belle

Met grote trots en enthousiasme kondigen wij aan dat Van Belle zijn portfolio van de WEINIG Group heeft uitgebreid met de merken Dimter, Raimann, Grecon en LuxScan. Met deze uitbreiding zullen wij exclusief de distributie van deze hoogwaardige producten verzorgen in België en in het Groothertogdom Luxemburg (met uitzondering van de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen).

Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende toewijding om u de beste kwaliteit en service te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding ons in staat zal stellen nog beter in te spelen op uw behoeften en u te voorzien van de nieuwste innovaties en oplossingen in de houtbewerkingsindustrie.

 

Daarnaast willen wij u verzekeren dat wij ook op het gebied van service uw vaste partner blijven. U kunt blijven rekenen op onze technische ondersteuning en de levering van wisselstukken. Wij blijven investeren in onze serviceafdeling om ervoor te zorgen dat wij u maximaal kunnen ondersteunen.

 

Wij zijn zeer verheugd en vereerd om dit nieuws met u te delen. Wij danken u voor uw voortdurende vertrouwen en samenwerking en kijken uit naar een succesvolle toekomst samen.

Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking verder te versterken en u te blijven voorzien van de beste producten en diensten.

 

 

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over deze ontwikkeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen.

Meer nieuwtjes

Op zoek naar kwaliteit?

Aarzel dan niet om ons te contacteren